Elmcupen 2017

8 december, 2017 18:00till10 december, 2017 21:00

Även 2017 i december är det tänkt att Johansfors IF fortsätter med sin ungdomsturnering Elmcupen. Anmälningarna och intresset har väl dalat en aning med åren, men så länge hoppet och tron finns där så kör vi på!

Tanken är att denna inomhuscup ska fortsätta i sann” Elm anda” och efter hand växa och bli en flerdagsturnering där både flick och pojklag skall få plats för sitt fotbollsutövande.

Ungdomsturneringen går av stapeln luciahelgen 9-10 december(beroende på antalet anmälda lag).
Cupen spelas i Allsbohallen uppe vid Johansfors skola. Turneringen har fått namnet efter våra tre fotbollsbröder David, Viktor och Rasmus Elm och har därmed fått namnet Elmcupen. Det är sålunda förhoppningen att även någon eller helst alla tre bröderna Elm kommer att närvara under turneringen.

Vi kan tyvärr inte garantera uppvärmningsmöjligheter med boll vid sidan av spelplanen , men vi försöker lösa detta med Johansfors skola. Ev kommer det finnas en korridor eller liknande där uppvärmningen kan skötas.

Det kommer finnas kioskförsäljning under turneringen med korv, kaffe ,frallor, frukt, läsk, godis , mm.

Spelform: Gruppspel där alla åldersklasserna är garanterade minst 3 st matcher, utan tabell och poängräkning!

Spelare: Målvakt + 4 utespelare, fritt antal avbytare. Obegränsat antal spelare får användas. En spelare får dock inte deltaga i mer än 1 lag i samma åldersklass

Åldersklasser: pojk och flick klasser.

P11/F11 lördag förmiddag (-06)
P12/F12 lördag eftermiddag (-05)
P9/F9 söndag förmiddag (-08)
P10/F10 söndag eftermiddag (-07)

Regler: Five a sideregler för inomhusfotboll. Dispens på 1st överårig spelare per match. OBS denna regel är en ”social regel” och inte för toppningssyfte!!

Matchtid: 1 X 13 minuter beroende på antal deltagande lag.

Målstorlek: Handbollsmål

Matchstart: Cupens särskilt framtagna matchrapport fylls i med spelarens tröjnr, för och efternamn och födelseår( kommer finnas i resp omklädningsrum, finns annars att hämta i sekretariatet)
Det lag som nämns först i spelprogrammet blir hemmalag (till vänster från läktaren sett) och har även avsparken.

Cupavgift: 600:- per lag, betalas in på bankgiro 631-0882 senast 3/12, märk med Elmcupen, ålderklass och föreningsnamn.

Anmälan: andersson.dennis@gmail.com
Förfrågningar: Dennis Randewall 076/1191730, arb 0702799055

Medalj och diplom kommer delas ut till samtliga spelare som medverkat under turneringen.

Väl mött i December

This entry was posted in Kalender, Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Comments are closed.