Ännu en säsong till ända!

Säsongen 2017 slutade med en jumboplats i division sex emmaboda. Trots att vi poängmässigt var bättre än fjolåret så hamnade vi sist med 15 poäng, lika många som örsjö och bosnien men med sämre målskillnad.

Vi har använt ca 25 spelare i år, där vi haft stora problem i flera matcher att få ihop elva man. Men det största problemet har varit på målvaktssidan. Vi har använt sju olika målvakter i år, och det är en stor fråga att lösa inför 2018. Ett annat problem är att spelare flyttar på sig alldeles för enkelt mellan två klubbar nuförtiden. Är man missnöjd så byter man, och frimånaden att byta gratis från en klubb till en annan är fördärvet för klubbar som framförallt är i en negativ resultatspiral. Det ska kosta en slant för en förening att värva in nya spelare, behöver inte vara mycket men en fast summa beroende på divisiontillhörighet vore önskvärt.

Johansfors IF vill tacka några som bidragit till att föreningen orkar jobba vidare trots kommunens ovilja att hjälpa till just vad det gäller arbetet med ensamkommande ungdomar i föreningen.

Rotary i  emmaboda  och Svep personifierade av Thomas Claesson och Mikael Sjölund  ska ha stort tack för all hjälp och stöd i arbetet med dessa ungdomar 2017.

Vidare ett stort tack till övriga sponsorer som gör att föreningen kan leva vidare.

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Comments are closed.